STUCADOORSBEDRIJF QUIST

vloer afwerking

Stucadoorsbedrijf Quist is ook deskundig in het afwerken van uw vloer. Of het nu om een cementdekvloer of om een gietvloer gaat, wij hebben diverse specialismen in huis om uw gewenste vloer aan te brengen.

Betonlook

Betonlook is een decoratieve afwerking die zijn oorsprong in Frankrijk kent. Ment noemt het ook wel Beton-ciré of vrij vertaald "gewreven beton". Er zijn vele aanbieders en aanbrengers op de markt, maar het is en blijft een gevoelig produkt voor kleurverschillen, pigmentvlekken, waterdichtheid, stootvastheid, etc. Wij volgen trainingen en workshops in binnen- en buitenland bij onze leveranciers en producenten om bij u de beste afwerking te verkrijgen! Dit heeft geresulteerd in inmiddels vele jaren ervaring met schitterende resultaten. Wij zullen u verrassen met de mogelijkheden in uw badkamer, toilet, woonkamer, of keuken! In sommige gevallen kunnen wij zelfs over uw oude tegelvloer betonlook aanbrengen, dus geen hakken, breken en veel stof.

Gietvloer

Een trend die zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld en verbeterd. Gietvloeren zijn decoratieve afwerkvloeren en staan garant voor jarenlange kwaliteit. Naar gelang de toepassing van de vloer (woonkamer, garage, waslokaal, balkon, etc.), worden de prestatie eisen bepaald (slijtvastheid, geluidsdemping, waterdichtheid, etc.). Naar gelang deze eisen wordt veelal een vloer aangebracht die uit een twee componenten systeem bestaat. Makkelijk schoon te houden en leverbaar in vele kleuren.

Egaliseren

Indien uw bestaande vloer opnieuw vlak gemaakt moet worden en de nieuw op te brengen laag gering is, tot maximaal 30mm. Met behulp van een egaliseermortel kan de vloer weer vlak en/of op hoogte gemaakt worden. Er zijn een aantal egaliseermortels met specifieke eigenschappen zoals een extra snelle droogtijd, bestand tegen hoge puntbelasting of dooizout, etc.