STUCADOORSBEDRIJF QUIST

plafond afwerking

Uw plafond kan door Stucadoorsbedrijf Quist op verschillende manieren voorzien worden van een decoratieve afwerking. Indien u dit wenst is het mogelijk uw plafond zelfs te verfraaien met sierlijsten en/of ornamenten. Zelfs in een moderne woning met strakke lijnen geeft het de finishing touch die niet iedereen verwacht!

Fijn schuurwerk

Deze afwerking is een gipsgebonden produkt, toepasbaar op wanden en plafonds. In het gips is een kleine zandkorrel aanwezig die na diverse handelingen als eindresultaat aan het oppervlak blijft. De laatste handeling is met een spons en deze "vegen" blijf je dus heel mooi zien. U kunt het na droging zo laten voor een landelijke uitstraling of sausen in een door u gewenste kleur.

Spack

Dit is een machinaal aangebrachte decoratieve afwerking. Door middel van een mengmachine en een compressor wordt onder luchtdruk het materiaal op de wand of het plafond verneveld. Hierdoor blijft een korrel zichtbaar. Leverbaar in vele kleuren, maar ook in hardheden bij kans op beschadigingen in loopgedeeltes als trappenhuizen, gangen, etc.

Sierlijsten & Ornamenten

Vroeger kreeg elke woning nog mooie sierlijsten en ornamenten om het nog meer karakter te geven. Verschillende stijlen van Jugendstil tot romantisch zijn gelukkig nog steeds verkrijgbaar en door ons aan te brengen. Laat u inspireren en geef uw woning of woonkamer ook dat eigen karakter. Perklijsten, kooflijsten of een gipsen ornament aan wand of plafond maken het tot een compleet geheel.